Οινοποιείο Αθανασίου με κρασιά Νεμέας

Γνωρίστε το Οινοποιείο Αθανασίου με κρασιά Νεμέας υψηλής ποιότητας και ενημερωθείτε για τις εγκαταστάσεις και τα κρασιά μας

κρασια

Νεμεας

Αθανασιου

Αγιωργιτικο

 

 

 νεμεας αθανασιου ενημερωθειτε κρασια

 
 

  Οι εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας είναι ο τόπος συνάντησης της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία. Σε όλες τις φάσεις της παραγωγής του οίνου, χρησιμοποιείται εξοπλισμός της πιο πρόσφατης τεχνολογίας που πληροί τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές οδηγίες. Απο την στιγμή της παραλαβής των σταφυλιών, την αλκοολική ζύμωση, την ωρίμανση, ως και την εμφιάλωση γίνονται εντατικοί έλεγχοι απο διαπιστευμένο εργαστήριο αναλύσεων, που στελεχώνεται από άρτια εξειδικευμένους επιστήμονες στο τομέα της οινολογίας και της ασφάλειας των τροφίμων, με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας μέχρι την τελευταία φιάλη.

 

  Έχοντας συνείδηση και υπευθυνότητα απέναντι στη φύση, στο περιβάλλον και στις επόμενες γενιές οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε έχουν το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

  Θεωρώντας τη φύση ως έναν αέναο κύκλο που θέλει αρμονία με τον ανθρώπινο παράγοντα, ενθαρύνουμε τη βιολογική γεωργία δημιουργώντας βιολογικά κρασιά υψηλής ποιότητας στα οποία έχουν απονεμηθεί σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια απο τους εγκυρότερους διεθνείς διαγωνισμούς.

 

 

  Eπίσης το οινοποιείο μας είναι διαπιστευμένο για την παραγωγή βιολογικών οίνων απο τον οργανισμό πιστοποίησης ΔΗΩ. 

Έπειτα άπο χρόνια πειραμάτων στη καλλιέργεια των αμπελώνων και στις τεχνικές οινοποίησης με ελάχιστες ανθρώπινες παρεμβάσεις, δημιουργήσαμε το 2016 τον πρώτο "Φυσικό" οίνο Π.Ο.Π. ΝΕΜΕΑ που δημιουργήθηκε ποτέ, χωρίς καμία προσθήκη θειώδους ο οποίος κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, το 2017.

 
 
 
 κρασια γνωριστε νεμεας οινοποιειο
 

EN
3